D.3 - 9
Specificatie verbruik voedingsmiddelen
rekening
1983
rekening
1984
begroting
1984
bezuini-
gings-
maatregel
Aardappelen, groente en fruit
f 26.423,30
f 24.823,91
f 25.090,00
f 1.083,00
Boter, kaas, eieren, olieen en vetten
15.872,20
14. 127,48
19.500, 00
306,00
Brood, koek en banket
21.623,63
13.492,34
22.261,00
6.052, 00
Dranken
3.901, 70
2.290,67
2.573,00
-
Kruidenierswaren
18.292.62
13.548,30
15.670, 00
2.808, OC
Melk - en melkprodukten
25.979,04
24.308,02
22.450,00
652,OC
Vlees, vis, wild en gevogelte
45.776, 77
42.352,13
43.220,00
1.863,OC
Vleeswaren
6.775,91
5.331,54
8.700,00
1.200,OC
Koffie en thee
7. 716,60
9.492,97
9.000,00
Dieet- en bijzondere voeding
396,80
489.36
959,00
Restitutie voedingsprijs aan bewoners
172. 758,57
3.196, 15
150.256, 72
2.490, 75
169.423, 00
2. 179,00
13.964,OC
Doorberekend aan:
41 bejaardenwoningen
Gasten
Personeel
-/- 19.213,00 11.989,00 19.163,00
-/- 370,80 331.50 325,00
-/- 4.275,80 2.610,60 5.000,00
f 152.095,12 f 137.816,37 f 147.114,00
Aantal voedingsdagen
Voedingsprijs per dag:
19.710 20.297 21.300
f 7,72 f 6, 79 f 6, 90