Inhoudsopgave Ruimtelijk Horecabeieid Grou Inleiding Ruimtelijk Horecabeieid Grou Deel A Ruimtelijk Horecabeieid Grou Inleiding Geldend beleid Horecanota 2000 Centrumvisie 2005 Detailhandelsstructuurvisie Grou Bestemmingsplan Grou-Kom Systematiek ruimtelijk horecabeieid: zonering Toepassingsgebied (de schil) Kerngebied Horeca Randgebied Horeca Ontwikkelingsmogelijkheden Horeca Categorisering Afwegingscriteria Maximalisering Deel B Achtergrondinformatie en argumentatie I Analyse Horeca Grou II Trends en ontwikkelingen III Ruimtelijke en functionele aspecten IV Verschillen in categorie-indeling Bijlage: aanbevelingsbrief F. de Haan 19 januari 2010 3 5 5 6 6 6 6 8 9 9 10 .11 12 12 17 17 20 21 32 37 41 2 Ruimtelijk Horecabeieid Grou 15 november 2011

Historisch Centrum Leeuwarden

Boarnsterhim vergaderstukken gemeenteraad | 2011 | | pagina 72