Inhoudsopgave Ruimtelijk Horecabeieid Grou
Inleiding Ruimtelijk Horecabeieid Grou
Deel A Ruimtelijk Horecabeieid Grou
Inleiding
Geldend beleid
Horecanota 2000
Centrumvisie 2005
Detailhandelsstructuurvisie Grou
Bestemmingsplan Grou-Kom
Systematiek ruimtelijk horecabeieid: zonering
Toepassingsgebied (de schil)
Kerngebied Horeca
Randgebied Horeca
Ontwikkelingsmogelijkheden Horeca
Categorisering
Afwegingscriteria
Maximalisering
Deel B Achtergrondinformatie en argumentatie
I Analyse Horeca Grou
II Trends en ontwikkelingen
III Ruimtelijke en functionele aspecten
IV Verschillen in categorie-indeling
Bijlage: aanbevelingsbrief F. de Haan 19 januari 2010
3
5
5
6
6
6
6
8
9
9
10
.11
12
12
17
17
20
21
32
37
41
2
Ruimtelijk Horecabeieid Grou 15 november 2011