90
Lasten
Nunmer
Cate
gorie
Subca
tegorie
Omschrijving
Begroting
1993
Begroting
1994
221
4000
4020
4030
4033
4034
4063
RESTAURATIEVE VOORZIENINGEN
Niet in te delen uitgaven
Niet in te delen uitgaven
01 Afschrijving (zie Bijlage IIA)
02 Rente (zie Bijlge IIA)
Rente en afschrijvingen
Afschrijvingen
01 Afschrijvingen (zie staat C)
Personeel van derden
Personeel van derden (op basis van tarief)
01 Vervanging serveerster/kantinehulp
Duurzame goederen
Roerende goederen
04 Aanschaf keukenapparatuur
Overige goederen en diensten
Algemene benodigdheden en specifieke ge
en verbruiksgoederen
10 Specifieke gebruiksgoederen
22 Ingrediënten en serviesgoed
30 Representatiekosten
Uitbestede werkzaamheden
10 Onderhoud roerende goederen
Takken van dienst
Verrekening met Concern
01 Rente
Totaal lasten RESTAURATIEVE VOORZIENINGEN
700
565
5.800
254.100
15.200
10.400
4.347
2.600
12.000
5.600
244.050
14.590
10.000
1.523
294.710
1.265
3.935
2.700
12.500
285.500
1.400
307.300
91
Baten
T"
Numer
Cate
gorie
221
4500
4534
4562
Subca
tegorie
H
Omschrijving
Begroting
1993
RESTAURATIEVE VOORZIENINGEN
Niet in te delen inkomsten
Niet in te delen inkomsten
02 Taakstelling restauratieve voorzieningen
stadskantoor
Overige goederen en diensten
Opbrengst wegens verkoop, dienstverlening en
andere opbrengsten
10 Specifieke verbruiksgoederen
Kostenplaatsen
Verrekening met subfuncties Gewone Dienst
01 Verrekening met subfunctie 001.0 (bestuursorganen)
02 Verrekening met subfunctie 001.1 (college)
Verrekening kostenplaatsen EB onderling
02 Aandeel hulpkostenplaats overige facilitaire
taken
Totaal baten RESTAURATIEVE VOORZIENINGEN
164.900
16.600
34.450
17.175
61.585
294.710